Съдържание
Дантелата
За цветята
Информация за доставка


Доставките на поръчаните стоки се извършват от куриерска фирма SPEEDY или Еконт на адреса, посочен във Вашата поръчка.
Цената за доставка не е включена в цената на продуктите.
Нейната цена зависи от тегло, размер на пратката и вид на поръчката.
Mожете да проверите стойността на куриерската услуга ТУК .
Цената на куриерската услуга е значително по-ниска от обичайната тарифа, благодарение на договор, сключен между нас и куриерска фирма  SPEEDY.
Ако желаете да получите Вашата доставка от офиса на куриерската фирма, моля посочете това в полето за коментар, когато правите поръчката си!

Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.

Документи, съпътстващи доставката на стоката: е клиентска поръчка с описание на вида цената и брой на поръчаните артикули.

Срока за изпълнение на офертите е различен в зависимост от възможностите на съответният доставчик или производител.
Срока за изпълнение  е отбелязан на самата оферта и отчита времето от потвърждаване на артикула от страна на производителя до доставянето му до централният офис на Маркетзона ЕООД .
Пратката се пуска в спедиция в деня на доставянето и в офиса на Маркетзона ЕООД
В случай ,че са заявени повече от един брой оферти с различен срок на изпълнение,артикулите се обединяват в една пратка (с цел намаляване на транспортните разходи на клиента) като се изчаква да пристигне и последният артикул.
В този случай обединената пратката ще тръгне в спедиция в деня на пристигането на последният артикул.

Моля клиентите да обърнат внимание ,че срока отбелязан в офертата е този в който артикула ще бъде пуснат в спедиция към тях ако е заявен само този артикул, а не срока на получаване на пратката.
Пратката ще бъде получена обикновенно на другият ден при експресна , или на на по следващият при икономична пратка ако е адресирана за територията на България.
Ако в населеното място няма офис на SPEEDY пратката ще бъде доставена в деня в който SPEEDY ще имат разнос за съответното населено място.

В случай ,че адреса за получаване на пратката е извън пределите на България,с Вас ще се свърже оператор за да уточни начина на доставката.

В случай ,че срока на изпълнение бъде просрочен ,заявката се обявява като закъсняваща и клиента може по свое усмотрение да я откаже или да изчака нейното изпълнение.

При отказ на клиента на закъсняла заявка същият получава компенсация в размер на 10% от стойноста на заявеният артикул.
Компенсациите се начисляват в акаунта на клиента и се приспадат автоматично от други заявки направени от клиента.

Артикулите на територията на България могат да бъдат върнати в срок от 14 дни след получаването им от клиента ако са спазени условията за връщане.

След връщане на артикул ,сумата се начислява в акаунта на клиента и там престоява докато клиента направи нови заявки от които се приспада, или докато изпрати банкова сметка за възстановяване по банков път .

Сумата може да бъде възстановена и в брой ако клиента посети офиса на Маркетзона ООД.

При възстановяване на суми по банков път от сумата се удържа такса за извършената транзакция.

Възстановяване на суми по банков път се извършва един път в месеца от 10 до 15 число .


Компенсации, кодове с отстъпки и ваучери начислени в акаунта на клиент могат да се изпозват само при заявки и не подлежат на изплащане в брой или по банков път.